Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderij-Beleving Erf 1: 27 september

Op zaterdag 27 september zal het evenement Boerderij-Beleving op biologische zuivelboerderij Erf 1 gehouden worden (Mandjeswaardweg 6 in Kampen). Waar kan je nou beter ontdekken wat Echte Boerderijzuivel is dan op de boerderij? De boer en boerin ontvangen geïnteresseerde consumenten graag op hun eigen boerderij voor een Boerderij-Beleving. Tijdens een Boerderij-Beleving ervaren bezoekers zelf op de boerderij wat Echte Boerderijzuivel is en met hoeveel passie het gemaakt wordt. Ze gaan met al hun zintuigen aan de slag en ontdekken in 2 uur tijd het verhaal van Echte Boerderijzuivel.

Men kan bijvoorbeeld koeien voeren, luisteren naar het verhaal van de boer of de boerin of zelf boter en karnemelk maken. En natuurlijk kan men heerlijke zuivel van de eigen boerderij en echte Boerenkaas van een collega-boer proeven. Aan het eind van het programma gaan ze natuurlijk nog even naar de boerderijwinkel om thuis heerlijk na te kunnen genieten van de aankopen.

Klik hier voor meer informatie of kijk op www.erf1.nl.



Publicatiedatum: