Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde 'Dream, cook, jump' met bio-producten in Zwolle

Afgelopen vrijdag 6 juni vond het succesvolle evenement 'Dream, cook, jump' plaats in Zwolle. Daarbij werd het theater de Spiegel als huis van de stad omgetoverd. De bezoekers dienden hierbij zelf ook op het podium te komen en hier te gaan koken, muziek en lol te gaan maken, waarbij muziek verweven werd met culinaire beelden, filmpjes, kortom een multi-mediale actieve voorstelling!



De dag zelf begon met een parade door de stad, waar deelnemende amateurs en professionals na een korte repetitie aan meededen en mensen en kinderen uit de stad konden hierbij aanhaken. Zo waren er circusartiesten die jongleerden met groenten en fruit, kinderen die met pannen en vergieten, Djembe drummers die voorop liepen en hierdoor een lekkere paradesfeer creëerden.



Het hele theater was veranderd in één grote keuken van de stad met op het podium een centrale plek waar koks gingen koken en dit dan samen met het publiek. De ingrediënten hiervoor hadden de mensen aan het begin van de parade opgehaald in een rijk gevulde tas in de GooodyFooods die aangevuld konden worden met eigen meegebrachte producten. GooodyFooods werkte hierbij samen met Erf1 en de Eenhoorn.
Publicatiedatum: