Biologische markt in Roosendaal bestaat 1 jaar

De biologische markt in Roosendaal bestaat 1 jaar. De markt is te vinden op de Nieuwe Markt. Op de markt die iedere donderdag van 10:00 tot 16:00 uur gehouden wordt staan de volgende ondernemers: Joost en Roy van de Wiel van 't Cereaal met biologische kaas , Henk en Bart Bouwman van Le Perron met brood, Nick en Evelien met biologische groenten en voor biologisch vlees kan men terecht bij Peter van de firma Rob Rijks.

Joost van de Wiel geeft aan dat er iedere donderdag klanten uit de wijde omgeving van Roosendaal en uit België naar de markt komen. Het 1-jarig bestaan wordt opgeluisterd door een proeverij, feestelijke aankleding van de kramen en de gemeente heeft een verrassing in petto."De marktmeester Corne Kriessels doet samen met de ondernemers zijn uiterste best om de markt het succes toelaten behouden. De ondernemers zijn over het eerste jaar uitermate tevreden en hebben inmiddels een vaste groep consumenten aan zich weten te binden", aldus Joost.

Voor meer informatie:

Joost van de Wiel
't Cereaal
0653905092
www.cereaal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.