Presentatie 13 juni in Amsterdam

Soepboek van Kleinstesoepfabriek: méér dan soep!

Onlangs heeft de Kleinstesoepfabriek het Soepboek uitgebracht. Om het boek nog even officieel in het zonnetje te zetten zal het boek vrijdag 13 juni gepresenteerd worden in de Kookboekhandel aan de Haarlemmerdijk 133 in Amsterdam. In de uitnodiging wordt dit als volgt geformuleerd: "Vrijdag 13 juni - vlak vóór Nederland de Spanjaarden van katoen gaat geven - heffen we dan ook graag het glas op een paar jaa noeste arbeid en ongelooflijk veel plezier. Komt je mee toasten? En soep eten natuurlijk..."

De presentatie start om 17:00 uur en duurt tot 19:00 uur.Het boek is uitgegeven door Fontaine Uitgevers en gaat over méér dan soep:
  • Het recepten-, lees-, reis- en inspiratieboek van de Kleinstesoepfabriek, een no-nonsense eenmansbedrijf uit Groningen dat in korte tijd is uitgegroeid tot een culinair icoon.
  • Met verrassende recepten voor authentieke, biologische soepen, geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele productiemethodes.
  • Maak kennis met oprichter Michel Jansen en ontdek wat hem drijft en inspireert.
  • Met sfeervolle portretten van lokale producenten wiens ingrediënten bijdragen aan het hoge biologische niveau waarop de Kleinstesoepfabriek produceert.

Voor meer informatie: www.kleinstesoepfabriek.nl en de website van Fontaine Uitgevers.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.