
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Het is lente, en ons land kleurt wederom bruin"
- Henri Willig maakt kaas van biologische ezelinnenmelk
- Een half jaar of jaarrond aardbeien in het Nederlandse schap?
- Opschaling in de teelt van bio-champignons voor betere concurrentiepositie
- Onderzoek naar agroforestry op de agenda bij het ministerie van LNV
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Komt u ook 'Lekker naar de Boer' bij Ko-Kalf?
Zoals gebruikelijk zullen er ook dit jaar weer verschillende activiteiten georganiseerd worden en zijn er diverse stands met (streek)producten. Zo laat een imker zien hoe hij manden vlecht en kunt u ideeën opdoen voor het maken van bloemstukken. Kaasboerderij Polderzoom en groente- en fruitkwekerij Docter zijn ook weer van de partij, evenals Stichting Nohe en het Evangelisch Begeleidingscentrum. Daarnaast kunt u een aantal kunstschilders aan het werk zien en geeft Carla Bultman een demonstratie viltbewerking. Verder zal Diniemini aanwezig zijn met een kraam vol vrolijke, kleurrijke babycadeautjes en kinderkamerdecoraties en komt Smits Specialiteiten uit Rhenen met culinaire lekkernijen. Wegens grote belangstelling vinden er ook weer jachthondendemonstraties plaats.
Uiteraard worden de hele dag rondleidingen verzorgd op de boerderij. En ook aan de kinderen is gedacht: Ragnhild Verschoor geeft zogenaamde 'dierenlessen', de Stichting Elburg helpt Gambia organiseert diverse spelletjes en Sport Veredelt is weer aanwezig met kleindieren (onder andere konijntjes). Bovendien kunnen ze zich uitleven op het springkussen. Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie, thee en ranja en kunnen de bezoekers genieten van lekkere biologische bitterballen.
Voor meer informatie: www.ko-kalf.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-30 Oostenrijkse campagne: Biologisch = klimaatbescherming door te eten
- 2023-03-29 Haarlemmer Kweektuin viert het voorjaar met Bio Lente Markt
- 2023-03-29 Jan Weijsenfeld geeft BD-preparatencursus in Empe
- 2023-03-28 NOS-weerpresentator Gerrit Hiemstra geeft 13 april praktische avondklas over weer en klimaat
- 2023-03-27 BioXpo: 24 en 25 maart 2024 op nieuwe locatie in Brussel
- 2023-03-23 GMO: een ramp voor bio?!
- 2023-03-22 Aart-Jan Knauff een van de sprekers tijdens Foodretail Meets Foodservice Congres
- 2023-03-21 Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem