Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komt u ook 'Lekker naar de Boer' bij Ko-Kalf?

Altijd al een kijkje willen nemen op een biologische boerderij? Kom dan op zaterdag 21 juni aanstaande tussen 10:00 en 16:00 uur naar de Veldweg 44 in Doornspijk. Biologisch rundvleesveebedrijf Ko-Kalf zet dan in het kader van Lekker naar de Boer haar deuren weer wijd open. De toegang is gratis.



Zoals gebruikelijk zullen er ook dit jaar weer verschillende activiteiten georganiseerd worden en zijn er diverse stands met (streek)producten. Zo laat een imker zien hoe hij manden vlecht en kunt u ideeën opdoen voor het maken van bloemstukken. Kaasboerderij Polderzoom en groente- en fruitkwekerij Docter zijn ook weer van de partij, evenals Stichting Nohe en het Evangelisch Begeleidingscentrum. Daarnaast kunt u een aantal kunstschilders aan het werk zien en geeft Carla Bultman een demonstratie viltbewerking. Verder zal Diniemini aanwezig zijn met een kraam vol vrolijke, kleurrijke babycadeautjes en kinderkamerdecoraties en komt Smits Specialiteiten uit Rhenen met culinaire lekkernijen. Wegens grote belangstelling vinden er ook weer jachthondendemonstraties plaats.



Uiteraard worden de hele dag rondleidingen verzorgd op de boerderij. En ook aan de kinderen is gedacht: Ragnhild Verschoor geeft zogenaamde 'dierenlessen', de Stichting Elburg helpt Gambia organiseert diverse spelletjes en Sport Veredelt is weer aanwezig met kleindieren (onder andere konijntjes). Bovendien kunnen ze zich uitleven op het springkussen. Zoals gebruikelijk schenken de medewerkers van Ko-Kalf deze dag gratis koffie, thee en ranja en kunnen de bezoekers genieten van lekkere biologische bitterballen.

Voor meer informatie: www.ko-kalf.nl
Publicatiedatum: