"Kennelijk voorzien wij in een behoefte"

Bio-winkel 'De Ieme' trekt steeds meer jongeren

Lekkere en gezonde biologische voeding is in trek. De consumentenbestedingen aan biologische voeding zijn in de afgelopen vijf jaar verdubbeld in Nederland. Ook De Ieme, de biologische winkel in Borger en ambassadeur van Puur Noord Nederland, ziet de vraag naar biologische producten en superfoods snel toenemen.

Het valt de medewerksters ook op dat er steeds meer jongeren in de winkel komen. Dat de klanten De Ieme een warm hart toedragen is duidelijk, want De Ieme viel begin dit jaar in de prijzen bij de landelijke publieksverkiezing 'Mijn Favoriete Biowinkel 2014', een initiatief van Bionext en de Biowinkelvereniging.

In het eerste kwartaal van 2014 noteerde De Ieme een beduidend hogere omzetgroei dan vorige jaren. Eigenares Hiltje Ramerman is tevreden: "Kennelijk voorzien wij in een behoefte. Wij hebben een uitgebreid biologisch assortiment, we nemen de tijd voor onze klanten en weten waar ze naar op zoek zijn. Die persoonlijke benadering wordt erg gewaardeerd, dat krijgen we vaak te horen."Een fortuinlijke klant die eerder dit jaar op de Ieme stemde, werd onlangs met een cadeaubon ter waarde van 50 euro verrast. Daarbij ontving ze een fles wijn en een alternatieve bos bloemen geheel in de stijl van De Ieme, namelijk een bos wortels. Hiltje: "Als je overladen wordt met complimenten van klanten, doen we graag iets terug!"

Bron: Bionext

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.