Leev laat leven

Leevboerderij 'Het Erfdeel' in Werkendam is één van de goede doelen die Leev structureel steunt. De oprichting van het merk Leev en de oprichting van de Leevboerderij gingen namelijk hand in hand. Leev-oprichter Leo Voorwinden geeft toelichting: "Leev is een uniek merk. Uniek omdat wij gezonde producten verkopen tegen een acceptabele prijs. Nog unieker is dat alle winst van Leev naar goede doelen gaat. Dat is geen flauw reclamepraatje, maar echte realiteit! Wij geloven dat natuurlijk leven voor jezelf goed is. Maar ook dat leven met een hart voor anderen daarbij hoort."

Leo geeft aan dat de de Leevboerderij er is voor jongvolwassenen die om wat voor reden dan ook niet thuis of zelfstandig kunnen wonen. Leev biedt deze jongeren een thuis. "Dit volledige particuliere initiatief ontvangt geen cent subsidie. Naast een kleine bijdrage van de deelnemers, draait deze instelling op giften van bedrijven en kerken. Leev is initiatiefnemer én hoofdsponsor van deze boerderij. Iedere jongere ongeacht nationaliteit of geloofsovertuiging is welkom op deze veilige plaats. Tijdens het verblijf, dat meestal meer dan een jaar duurt, werkt de deelnemer aan het realiseren van de gestelde ontwikkelingsdoelen. Voor de acht jongeren die op de boerderij leven, zijn er Leevregels opgesteld. Deze gaan over de dagstructuur, het gebruik van de boerderij en over het functioneren in de groep."

Leev wil laten leven en geeft daarom uit volle overtuiging 100% van de winst aan goede doelen. "Leev steunt ook andere doelen die natuur, goede landbouw en kleinschalige zorg ondersteunen. Zo is Leev dus niet alleen goed voor jezelf maar ook voor anderen uit jouw buurt", aldus Leo
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven