Voorheen Het Natuurhoekje

Natuurwinkel Heythuysen bestaat 5 jaar

Natuurwinkel Heythuysen bestaat woensdag 2 april vijf jaar. Marlies Thiesen uit Heythuysen is begonnen met een kleine website en kwam er na wat onderzoek gedaan te hebben achter dat een winkel geen slecht idee was. Zo is ze vijf jaar geleden van start gegaan met haar winkel. "Dit was in een kleine winkel achteraan in een passage, weggedrukt in een hoekje, zo is de naam Het Natuurhoekje ontstaan. Na twee jaar in dit kleine pand te hebben doorgebracht werd het ons te klein. Een vaste klant wees ons erop dat er een pand vrijkwam op de Dorpstraat. Een mooie locatie en w�éér op een hoekje. Het besluit was al snel genomen en we zouden gaan verhuizen naar De Tamboer 2", vertelt Marlies namens het team van Natuuwinkel Heythuysen.Marlies geeft aan dat Het Natuurhoekje zich na bijna drie jaar graag wilde aansluiten bij een formule. "We moesten kiezen tussen EkoPlaza of toch Natuurwinkel. We hebben veel gereisd en gekeken naar verschillende winkels en kwamen uiteindelijk op het besluit dat Natuurwinkel beter bij ons zou passen. Begin januari is de gehele winkel verbouwd en waren we op de 9 januari weer geopend voor de klanten."

Inmiddels is er ook een nieuwe collega bijgekomen: "Na wat zoeken kwamen we haar tegen. Nu bestaat ons team uit vier man sterk en zijn we inmiddels al vijf jaar bezig om een mooie winkel op te zetten en de klanten in Limburg te bieden wat een gewone supermarkt niet kan. Advies, klantenbinding en eerlijkheid staat bij Natuurwinkel Heythuysen voorop."

Natuurwinkel Heythuysen zal deze week stilstaan bij het feit dat de crisistijd voor de winkel geen crisistijd is geweest. "We zullen nog steeds verder groeien, ook als de crisis voorbij is gaan wij door als een speer. En wie weet is over 5 jaar dit pand ook alweer te klein, maar dat is een zorg voor later", aldus Marlies.

Vanwege het jubileum geeft Natuurwinkel Heythuysen deze week 10% korting op het gehele assortiment. Ook worden er diverse proeverijen en demo's georganiseerd. Tevens krijgen de 5de, de 50ste en de 500ste klant een gratis taart.

Voor meer informatie:
 
Marlies Thiesen
De Tamboer 2
6093 EB Heythuysen
0475 440501
info@deallergiemarkt.nl
www.deallergiemarkt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven