Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 29 maart

Lentesferen op de streekmarkt

Met weer een aantal nieuwkomers en een grote groep oude bekenden doet de Smaak van de Streekmarkt op zaterdag 29 maart haar naam weer eer aan. Friet of soep uit een bakfiets, koffie uit een oude bus en tafels vol taart. De markt staat in het teken van 'zien en proeven'.

Zo'n 35 deelnemers tonen tijdens de Smaak van de Streekmarkt aan de Grote Koppel (Eemkade) in Amersfoort wat de omgeving te bieden heeft aan biologische en (h)eerlijke producten. Nieuwkomers op de markt zijn Jillicious Goods, Bakker Boersma, CaramelZ en de Frietfiets by Dapp. Terug van weggeweest zijn Some Food Catering, Yosoup en Caffe Delizia. Natuurlijk ook een grote groep vaste deelnemers zoals Henk Linde, Bucherie en Prince Pie.


StreekTaart

Wie bakt de lekkerste taart van Amersfoort en omstreken? StreekChef is terug met de StreekTaart-wedstrijd. Samen met fotograaf Ruud van der Graaf zoeken zij de beste taartenbakker. Er zijn drie categorie├źn: lekkerste taart, mooiste taart en de streektaart, gemaakt van streekproducten. Bij winnen hoort een prijs. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Kookwinkel Oldenhof, Joey Mercuur Patisserie en Hotel Leusden/Tour Culinair. Aanmelden kan nog steeds. Kijk op StreekChef.nl voor meer informatie.

De Smaak van de Streek en StreekChef: van 10:00 tot 16:30 uur aan de Grote Koppel in Amersfoort.
Publicatiedatum: