Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische boerderijverhalen naar hartje Tilburg

Het weekend van 21 en 22 december brengen biologische boeren uit de buurt hun producten en hun boerderijverhalen naar hartje Tilburg. Kwaliteitsproducten (de lekkerste, de mooiste, recht van de boerderij) worden tentoongesteld en aan de man gebracht in de vers van vlakbij hoek op de Tilburgse BAZOUQWinterfair.

Start promotie van biologisch product regio tilburg

De samenwerking tussen de biologische boeren tijdens deze BAZOUQ is ook de start van een structurele samenwerking. Biologische boeren en mogelijk ook verwerkers, retail en horeca, stuk voor stuk deskundig op hun gebied van de biologische sector, willen de consument in Tilburg goede informatie gaan verschaffen over biologisch en waar biologische producten te verkrijgen zijn in regio Tilburg.


Initiatiefnemers

Bedrijven die deze samenwerking zijn aangegaan zijn onder andere Ut Rooie Bietje uit Tilburg, boerderij 't Schop uit Hilvarenbeek en Sprankenhof uit Udenhout. Zij staan het weekend van 21 en 22 december samen op de BAZOUQWinterfair in de vers van vlakbij hoek.

Bio-borreltasje

Als aftrap van deze bijzondere samenwerking wordt tijdens dit weekend, speciaal voor de kerstdagen, een biologisch borreltasje aangeboden met lekkere ingrediƫnten van de deelnemende biologische boerderijen. Uw feestdagen worden feestelijker maar ook duurzamer met deze heerlijke borrelhapjes.

Klik hier om naar de facebook-pagina van BAZOUQWinterfair te gaan.
Publicatiedatum: