"Consumenten kunnen nu ook wat andere kazen uitproberen"

Webshop Aurora is online

Tholen - Aurora Kaas is de afgelopen maanden druk geweest met de ontwikkeling van een webshop. De webshop is begin december online gegaan. Consumenten kunnen kiezen voor biologische kaas-pakketten, met onder andere Kleine Hoefprintkaas. Vers gesneden stukjes worden vacuüm verpakt en thuisbezorgd. "Voorlopig leveren we alleen in Nederland. In veel winkels liggen maar hooguit een aantal van onze kazen. Daarom willen we hen met deze webshop ook de kans bieden om wat andere kazen uit te proberen, waaronder onze kruidenkazen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat we met de webshop gaan concurreren met de natuurvoedingswinkels", zo licht Janny ten Dam toe.

Ze vertelt dat Aurora Kaas al langer rechtstreeks aan de consument wilde leveren. "We kregen al regelmatig rechtstreeks van consumenten verzoeken voor bepaalde kazen. Het idee voor de webshop is eigenlijk ontstaan naar aanleiding van het succes van de oerwoudvrije kazen die we voor Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief geproduceerd hebben. Daarmee hebben we veel consumenten bereikt", zo licht Janny toe.Eigenaar Harry ten Dam gaf eind juni tegenover Biojournaal al aan dat ze overwogen om de Kleine Hoefprintkaas definitief in het assortiment op te nemen. Het was volgens hem zonde om deze kaas maar eenmalig te produceren. "Het voer van de koeien die de melk voor de Hoefprintkaas produceren komt zoveel mogelijk uit de regio. Dat vinden we erg belangrijk en daarom is deze kaas ook zo lekker", aldus Harry.

In overleg met Milieudefensie is besloten om de betreffende kaasjes nu dus ook via de webshop van Aurora te gaan verkopen. Daarnaast is ook een deel van het verdere assortiment van Aurora verkrijgbaar in de webshop. Momenteel zijn er in totaal elf verschillende producten verkrijgbaar in de shop, waaronder ook één geitenkaas en één schapenkaas. Evenals uiteraard ieder seizoen een andere seizoenskaas.

Voor meer informatie:

Esther Boekee
Aurora Kaas
Vensestraat 47
6599 AN Ven Zelderheide
0485 513055
info@aurora-kaas.com
www.aurorawebshop.nl
www.aurora-kaas.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven