Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food-y-Market: boerenmarkt met duurzaam voedsel in Hoog Catharijne

Hoog Catharijne in Utrecht bestaat veertig jaar en viert dat in december met het concept Tryouts Food. Voor het eerst in de geschiedenis van het Utrechtse winkelcentrum start op 7 december aanstaande een dagelijkse boeren kerstmarkt, genaamd 'Food-y-Market'.

Food-y-Market vertegenwoordigt een gevarieerd, duurzaam voedselaanbod en aanverwante producten van lokale en regionale boeren, producenten en winkeliers. Dit varieert van verse groente en fruit tot diervriendelijk vlees en vis, van biologisch bier tot ambachtelijk brood, van bijzondere kaas tot authentieke wijn en eerlijke cider.

Het doel van deze ongewone boerenmarkt is om lokaal, eerlijk en duurzaam voedsel bereikbaar te maken voor het grote publiek en daarmee in het kielzog van de vernieuwing van Hoog Catharijne een bijzonder winkelconcept te realiseren.Het winkelende en passerende publiek kan de Food-y-Market vinden in het Radboudkwartier, langs de hoofdroute tussen het Centraal Station en de Vredenburg. Er kan volop geproefd worden, men kan een versbereide biologische maaltijd nuttigen in het speciale pop-up restaurant, aan een van de speciale workshops (gericht op gezond en duurzaam eten) deelnemen, en de DJ zorgt voor passende muziek.

Food-y-Market vindt plaats van zaterdag 7 tot en met dinsdag 31 december 2013, uitgezonderd de kerstdagen.

Klik hier om naar de facebook-pagina van Food-y-Market te gaan.

Bron: De Utrechtse Internet Courant
Publicatiedatum: