De Kweker adopteert 700 biologische kippen

Levensmiddelengroothandel B.V. De Kweker heeft dit jaar voor haar 45-jarig bestaan 700 kippen geadopteerd. Adopteer een Kip was hier heel blij mee en vroeg zich af hoe ze op dit mooie idee waren gekomen. Nicky Poelstra, marketingco├Ârdinator bij De Kweker vertelt: "Tijdens elk lustrum steunen we een goed doel. Dit keer zijn we op Adopteer een Kip uitgekomen omdat de biologische pluimveehouders zorgen voor een beter leven voor de kippen. En dat past goed bij De Kweker."

Op vier feestelijke dagen kregen de klanten van De Kweker een gratis doosje biologische eieren mee met daarin een flyer met meer info over de actie en een (h)eerlijk recept. Poelstra: "Onze klanten waren blij verrast. Het merendeel is inmiddels bekend met biologische producten en vond het dan ook een vriendelijk gebaar dat pas in verantwoord ondernemen."

Bij De Kweker merken ze dan ook dat klanten steeds meer waarde hechten aan eerlijk eten en drinken. Poelstra: "We hebben naast biologische eieren meer dan 1.000 andere biologische producten. Om ons assortiment uit te breiden zijn we continu opzoek naar de beste biologische producten. Inmiddels kunnen we ons de groothandel rekenen met het grootste biologische assortiment."

Voor meer informatie: www.adopteereenkip.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.