Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eko-Pets.nl: natuurlijk voor dieren

Veel mensen geven tegenwoordig de voorkeur aan natuurlijke verzorgingsproducten en biologische voeding, zonder extra toevoegingen dus 'puur natuur'. Maar hoe zit dat met uw huisdier, krijgen zij ook ecologische en eerlijke producten? Eko-Pets.nl is een online dierenwinkel en verkoopt de meest unieke, diervriendelijke en natuurlijke producten. Goed voor alle dieren.

Webshop Eko-Pets is ontstaan vanuit een groot gevoel van dierenliefde en betrokkenheid bij de aarde. Dat dierenliefde niet alleen beperkt bleef tot haar eigen huisdieren was, voor oprichtster Sarah Groen al vroeg duidelijk. Als kind redde ze tijdens de vakantie bijen en wespen uit het zwembad en op verjaardagen zette ze een extra stoel neer voor lieveheersbeestjes en pissebedden. Inmiddels is de webwinkel uitgegroeid tot dé online groene dierenwinkel met een trouw en groeiend klantenbestand en mede-idealisten.


Kerst-hondenkoekjes in jute zak.

Verwen uw huisdier

Honden, katten, konijnen, cavia's en hamsters. Huisdieren hebben ook recht op unieke, duurzame, ecologische en eerlijke producten. Zo maakt Eko-Pets het mogelijk een hond uit te laten aan een hondenriem van Found My Animal. Deze riemen zijn handgemaakt van gerecycled scheepstouw en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook de krabmeubels van het merk Cat-On zijn een echte musthave. Deze krabpalen en wandmeubels zijn vervaardigd van robuust en duurzaam karton. Een zeer geliefd materiaal voor katten om aan te krabben maar ook heerlijk op lekker op te luieren. Het is zelfs mogelijk om een meubel compleet te restylen naar eigen wens door middel van kleur, logo of kattennaam. Organic Oscar heeft een complete lijn ecologische honden verzorgingsproducten met volledig natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten.


Wandmeubel Cat-On, scheepstouwriem Leash natural en Organic Oscar verzorgingsproducten.

Kerstcadeaus

Alweer bezig met de kerstinkopen en kerstcadeaus voor onder de boom? Denk ook eens aan een leuk presentje voor uw huisdier. Voor dierenliefhebbers heeft Eko-Pets een speciale pagina met tips en cadeaus samengesteld voor hond of kat.

Over Eko-Pets

Oprichtster Sarah Groen doet zelf onderzoek naar de herkomst en productiewijze van alle producten. Hierdoor weet zij exact welke producten ze wel en niet wil verkopen. Dit is absoluut een toegevoegde waarde voor de voedings- en verzorgingsproducten. Daarnaast krijgt de klant persoonlijke service en advies over voeding en andere zaken.

De webwinkel steunt Wakker Dier, het Berenbos en ieder jaar een stichting tijdens de dierendagactie. Daarnaast helpt Eko-Pets het plaatselijke asiel met donaties, samenwerkingsacties én door het nieuwste personeelslid, kat Meis, te adopteren vanuit het asiel. Tot slot zorgt Eko-Pets voor een volledige eco-vriendelijke en bewuste bedrijfsvoering en compenseert CO2-uitstoot door het aanplanten van bomen via Trees4All.

Kijk voor meer informatie op www.eko-pets.nl.
Publicatiedatum: