Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bakkerij Carl Siegert breidt uit met 'Deegwellnesscenter'

Tholen - Bakkerij Carl Siegert in Harmelen gaat uitbreiden. Op maandag 28 oktober heeft de vader van de huidige eigenaar, de 77-jarige Carl Siegert, de eerste paal geslagen voor de aanbouw van het 'Deegwellnesscenter', zoals zijn zoon de nieuwe ruimte noemt. "Pa kwam maandagochtend even kijken bij de start van de bouw. Ik vond het wel leuk om hem de eerste paal te laten slaan. Dit was een leuke verrassing voor hem", vertelt Carl Siegert.


Carl en Carl Siegert.

Carl: "We kampten met een ruimtetekort. Vandaar dat we besloten hebben om uit te breiden. In de nieuwe ruimte komen onder andere deegremrijskasten te staan. Hierin kan het deeg ontspannen en rijzen. Vandaar dat ik spreek over een 'Welnesscenter' voor deeg. Hierdoor zal ons deeg nog meer smaak en nog meer aroma krijgen."


Zo lag de bouwplaats er vanmorgen bij.

De verpakkingsafdeling van de bakkerij voor biologische vriesverse broodspecialiteiten zal ook worden uitgebreid door de komst van de nieuwe ruimte. "Over twee maanden moet het casco gereed zijn en we hopen dat we het Deegwellnesscenter in maart in gebruik kunnen gaan nemen", aldus Carl.

Voor meer informatie:

Bakkerij Carl Siegert
Techniekweg 11
3481 MK Harmelen
0348 441887
[email protected]
www.carlsiegert.com