Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streekbox gaat landelijk

Streekbox bv is vanaf 1 november landelijk verkrijgbaar met een geheel vernieuwd aanbod. Door het succes van de Streekbox in de Randstad en de grote belangstelling uit andere gebieden in Nederland kan de organisatie uit Zoetermeer nu de stap naar landelijke levering van de wekelijkse boodschappenbox aangaan.

Nieuw: De Streekbox Gezin, de box voor het Groene Gezonde Gezin

Streekbox Gezin is een nieuwe volledig verzorgde box met verse producten voor exact drie warme maaltijden. De kern van Streekbox Gezin is een receptenboekje dat wekelijks wordt samengesteld door onze diëtiste in samenwerking met Marjolein de Vlaam, bekroond auteur van Wereldeters. De maaltijden zijn gezond, bevatten veel groenten en bestaan uit pure Hollandse ingrediënten. Rechtstreeks van de boer. Wekelijks is er een Groente van de Week.

Vernieuwd is ook de Streekbox Specials voor brunch en diner. De ideale genietbox voor het hele weekend met de lekkerste Hollandse streekproducten.


Online bestellen, aan huis ontvangen

Streekbox is erin geslaagd haar groene en gezonde missie te combineren met een efficiënt en landelijk distributiesysteem. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op: consumentenabonnementen, uitsluiten van verspilling, rechtstreekse inkoop bij boeren, korte afzetketen, Hollandse producten uit het seizoen, duurzaamheid en rechtstreekse levering bij consumenten in alle streken van het land.

Streekbox is driedubbel lekker. Lekker makkelijk, lekker gezond en verrassend lekker.

Voor meer informatie: www.streekbox.nl
Publicatiedatum: