Bio Company opent 35ste winkel

Op 16 oktober heeft de Berlijnse Bio Company haar 35ste winkel geopend aan de Klausenerplatz in Charlottenburg. De winkel is gevestigd in de historische gebouwen aan de Neufertstraße 19-21. Dit is een voormalige ruiterschool uit 1897. Daarna deed het pand tijdelijk dienst als kerk, bioscoop en tenslotte was er een discounter in gevestigd.

Er zijn zo'n 6.000 biologische producten bij Bio Company verkrijgbaar. De nieuwe vestiging heeft een verkoopoppervlakte van 500 vierkante meter.De focus ligt weer op leveranciers uit de regio: het brood wordt gebakken bij Märkisches Landbrot in Berlijn. Ook zijn er groenten verkrijgbaar van Biolandhof Zielke uit Vierlinden. Ook levert Ökodorf Brodowin kaas, groenten en melk aan de winkel. Yoghurt komt van de Lobetaler Bio-Molkerei uit Biesenthal en regionale honing van de bijenstal Mohr & Müller aus Müncheberg.

Bio Company begon in 1999 in Charlottenburg met haar eerste biologische supermarkt op een winkeloppervlakte van 280 vierkante meter. Vandaag de dag is Bio Company naar eigen zeggen marktleider in Berlijn-Brandenburg. De totale verkoopoppervlakte bedraagt momenteel zo'n 19.000 vierkante meter. De 35 winkels zijn voornamelijk in Berlijn en Brandenburg gevestigd. En twee in Dresden en één in Hamburg.

Voor meer informatie: www.biocompany.de

Bron: Bio-Markt.Info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.