Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanaf 31 oktober wekelijkse boeren versmarkt in Techum, Leeuwarden

Donderdag 31 oktober is de feestelijke opening van de boeren versmarkt met biologische streekproducten in de wijk Techum bij Leeuwarden. De boeren versmarkt is een initiatief van de leden van het Frysk Eko Produkt, de producentenvereniging waaronder een tiental biologische bedrijven uit Fryslân samenwerken. De marktwagens staan van 17:00 uur tot 19:00 uur, vlakbij de school, bij lunchroom 't Alddjip.

Rechtstreeks van de boer

De producten van de versmarkt komen rechtstreeks van de boer. Friese nagelkaas van kaasmakerij De Nylander uit Workum, eieren van Fûgelfrij in Hichtum, rookworst van de Friese Marktslager uit Damwoude, pompoenen van It Griene Strân uit Workum, Fryske Dúmkes van Bakker Bolhuis en nog veel meer smakelijke seizoensproducten uit de streek.

Samen voor duurzaam

Met de oprichting van de boeren versmarkt komt het beste van Fryslân naar Techum. Een wijk waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Voor de leden van het Frysk Eko Produkt betekent duurzaam onder andere kiezen voor een biologische bedrijfsvoering in combinatie met streekproducten. De smakelijke resultaten van deze werkwijze komen ze graag delen met de bewoners van Techum en omstreken.

Feestelijke opening

Klokslag 17:00 uur zal de boeren versmarkt in Techum feestelijke geopend worden. Er zullen proeverijen zijn, de boeren komen vertellen over hun producten, knallende openingsaanbiedingen en vooral ook heerlijke producten.

Boeren versmarkt in Techum
Elke donderdag van 17:00 tot 19:00
Adres: De Nije Dam 1, 8941 BH Techum, Leeuwarden

Voor meer informatie: www.fryskekoprodukt.nl
Publicatiedatum: