Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bio-branche doet haar stinkende best om zo hard mogelijk te groeien"

Henk Gerbers vertelt over groei bio-omzet op RTV Oost

Henk Gerbers van Bio+ was dinsdag 14 oktober te gast in het RTV Oost-programma 'En dan nog even dit'. Biologische producten hebben absoluut geen last van de crisis. Sterker nog, ze gaan vaker over de toonbank dan ooit. Hoe dit te verklaren is, vragen de presentatoren aan Henk Gerbers van Bio+ (vanaf ongeveer 20:30 in het onderstaande fragment).



Henk geeft onder meer aan dat de bio-branche de komende jaren zeker nog verder zal gaan groeien. "Die vijf procent komen we ooit een keer op uit en die tien procent ook wel." Eén van de presentatoren concludeerde daarop dat het dus bio-aandeel dus marginaal blijft. "Dat zijn jouw woorden. Wij doen onze stinkende best om zo hard mogelijk te groeien", zo reageert Henk daar op.

Jan Overesch

In het programma wordt ook nog even aandacht geschonken aan de reportage die de afgelopen zomer gemaakt werd bij biologische varkenshouder Jan Overesch. Jan zit ook in de studio en geeft zelf zijn visie op de groei van de biologische omzet.

Klik hier om de uitzending te bekijken.
Publicatiedatum: