Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
D66 Alphen aan den Rijn:

"Geef ruimte aan een biologische streekmarkt"

In het AD Groene Hart van zaterdag 12 oktober lanceren de winkeliers van de Julianastraat-Zuid het idee om een wekelijkse biologische streekmarkt te organiseren.

D66 is enthousiast over het feit dat ondernemers een dergelijk initiatief willen nemen. Eén van de speerpunten van D66 Alphen aan den Rijn is juiste de ruimte geven aan ideeën en initiatieven van inwoners en ondernemers. Dit plan is daar een prachtig voorbeeld van.

De Alphense democraten zien een biologische weekmarkt als een mooie aanvulling op de bestaande weekmarkten, juist omdat het een product biedt dat nog niet op die manier wordt aangeboden. Daarbij spreekt het een andere doelgroep aan. Het is een uitgelezen mogelijkheid om op die manier weer meer mensen naar het Alphense centrum te lokken.

Het is dan ook onbegrijpelijk dat uitgerekend de VVD-wethouder Hoekstra zo afwijzend en star reageert op een initiatief van de lokale ondernemers. D66 wil juist ruimte geven aan dit soort ideeën, om zo de stad te versterken in plaats van alleen uit te gaan van de eigen regels en stoffige beleidsplannen.

Voor meer informatie: www.d66alphenadrijn.nl
Publicatiedatum: