Anuga door de ogen van Greenchef Olivier van der Staal

Tholen - Greenchef Olivier van der Staal (zie foto rechts) heeft de afgelopen week een bezoek gebracht aan de Anuga in Keulen. Hij stuurde diverse foto's in van producten die hem opvielen. Olivier gaf op de terugweg vanuit de auto aan dat hij het een erg inspirerende beurs vond. "Er staan heel veel grote bedrijven, maar er zijn ook zoveel nieuwe dingetjes te vinden. Wel vond ik de aparte Organic-hal teleurstellend. Deze was best klein. Biologische producten moeten als je het mij vraagt ook gewoon geïntegreerd worden tussen de reguliere producten. Dat is ook veel leuker. Bio hoort er dan gewoon als een mooie extra optie bij", aldus Olivier.

Olivier is al vaker naar Anuga geweest, maar kreeg nu voor het eerst de kans om de beurs een helemaal te bekijken. "Het is al met al echt een mooie beurs, de biologische branche is goed vertegenwoordig en hetzelfde geldt voor de Nederlanders. De stands zagen er allemaal erg verzorgd uit.

In de stand van American Food Service uit Maarssen viel Olivier's oog op de SteaZ-drankenlijn. "SteaZ is zo'n mooie lijn met onder meer biologische ice tea. Vooral de energiedrinks vielen me ook erg op. Eigenaar Gerard Chin A Kwie van American Food Service vertelde hier heel enthousiast over":


Diverse SteaZ-energiedranken.


Ice tea green met kokoswater.

"Biologische tiramisu in bulkverpakking van Gildo Rachelli. Ideaal.":Linksboven Chinese biologische 'pandathee'. Links zakjes met poeder voor onder meer pudding en slagroom. Rechts een vegetarisch stuk 'dönervlees'. "Geweldig dat zelfs dat tegenwoordig in een vega-variant verkrijgbaar is":
"Deze theeverpakking springt er echt uit.":"Biologische alcohol in grote verpakkingen. Wat moeten ze ermee?":"Biologische broodjes in allerlei vormen en kleuren bij Nykke&Kokki. Echt een heel mooi gezicht":"Grappig: Hymalya-zout met een smaakje, een mooie variant op kruidenzout. Zou leuk zijn als dit ook in Nederland op de markt komt."
"Biologisch knijpfruit in een heel opvallende verpakking. Dit moet kinderen toch aanspreken?"Bio+-diepvriesgroenten in de stand van Oerlemans:
Benny Moshel van Florentin en rechts biologische zuivel uit Hongarije:Biologisch ijs van Kissyo "Dit is echt heel mooi spul!":Amerikaanse babyvoeding van Landi in het Amerikaanse paviljoen. "Mooi dat ze dit zelfs op de Europese markt willen gaan afzetten.":"Heel schap met bio-producten van Bio Rinatura. Mooi groot neergezet tussen het reguliere assortiment in":Voor meer informatie: 06 53764888, info@oliviervanderstaal.nl, www.oliviervanderstaal.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven