Le Perron Soest opent haar deuren

Vanaf donderdag 12 september 2013 verspreidt de geur van versgebakken biologisch brood zich ook door de straten van Soest. Donderdag opent Le Perron namelijk zijn deuren aan de van Weedestraat in Soest. De hele dag door wordt er heerlijk en vers brood gebakken in het Le Perron broodtheater. Het broodtheater dient als podium(perron) voor de bakker die zijn biologische broden bakt met Franse allure. Op schuine tafels worden de vers gebakken broden in houten kisten gepresenteerd.



Het bedienend personeel beschikt over gedegen productkennis, staat dicht bij de klant voor een direct en persoonlijk contact en laat graag iets proeven.

Voor meer informatie: www.leperron.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven