Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Le Perron Soest opent haar deuren

Vanaf donderdag 12 september 2013 verspreidt de geur van versgebakken biologisch brood zich ook door de straten van Soest. Donderdag opent Le Perron namelijk zijn deuren aan de van Weedestraat in Soest. De hele dag door wordt er heerlijk en vers brood gebakken in het Le Perron broodtheater. Het broodtheater dient als podium(perron) voor de bakker die zijn biologische broden bakt met Franse allure. Op schuine tafels worden de vers gebakken broden in houten kisten gepresenteerd.



Het bedienend personeel beschikt over gedegen productkennis, staat dicht bij de klant voor een direct en persoonlijk contact en laat graag iets proeven.

Voor meer informatie: www.leperron.nl
Publicatiedatum: