Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25 jaar De Groene Winkel Zeist: Winkelfeest op 5 oktober

Net als elk jaar viert De Groene Winkel Zeist ook in 2013 op de eerste zaterdag van oktober het winkelfeest. Dit jaar is het feest op 5 oktober. Extra speciaal is dat De Groene Winkel dit jaar 25 jaar in Zeist gevestigd is. Ooit begonnen op de Voorheuvel 31, later verhuisd naar nummer 35 en sinds 2010 gevestigd aan de Hogeweg nummer 18.

Wat kunt u verwachten op het feest? Spectaculaire aanbiedingen (producten en prijzen volgen nog), live-muziek van de huismuzikanten, een slagwerk-groep, kinderen kunnen een schaapje knuffelen en er zijn volop ballonnen. Daarnaast veel proeven; fruit, kaas, sapjes, koffie, thee en koek en natuurlijk de befaamde pompoensoep. Naast het vertrouwde recept ook de versie met gember en kokos. Vorig jaar ging 100 liter schoon op.


De voorgevel van De Groene Winkel Zeist, winnaar van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2013.

Voor Rudi Gerding en Astrid Weidmann is deze dag altijd heel speciaal: er zijn veel mensen bij betrokken waaronder familie, vrienden en oud-medewerkers. Zij komen helpen opbouwen, versieren, soep maken en natuurlijk feest vieren.

Graag zien Rudi en Astrid u op zaterdag 5 oktober!
Publicatiedatum: