Alle babyvoeding plofkip-vrij

Albert Heijn stapt volledig over op biologische babyvoeding

Vanaf begin 2014 zal er in Nederland geen potje babyvoeding meer te krijgen zijn met plofkip. Na Olvarit, Bonbébé en de huismerken van Etos en Kruidvat, laten ook supermarkten Albert Heijn en Jumbo weten dat de babyvoeding van het eigen merk plofkip-vrij wordt. Albert Heijn vervangt eind oktober alle potjes babyvoeding van AH huismerk door de 'Puur en Eerlijk' biologische variant. Jumbo gaat vrije-uitloopkip gebruiken. Begin 2014 zal Jumbo deze wijziging in alle winkels hebben doorgevoerd.Op de website van Albert Heijn staat de volgende toelichting:
Het AH Huismerk babyvoedingassortiment maaltijd- en fruitpotjes wordt eind oktober 2013 vervangen door AH puur&eerlijk biologische babyvoeding. Sinds 2009 maakt Albert Heijn het klanten gemakkelijk een duurzamere keuze te maken met het merk AH puur&eerlijk.Het merk is met enthousiasme ontvangen door klanten en geniet een grote populariteit binnen het babyvoedingassortiment.

Ook uit onderzoek blijkt dat steeds meer ouders een verantwoorde keuze willen maken voor hun kinderen en daarbij kiezen voor biologische producten. Om aan te sluiten op deze klantbehoefte vervangt Albert Heijn de maaltijd- en fruitpotjes door AH puur&eerlijk biologische babyvoeding.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.