Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomer op de Smaak van de Streek: 29 juni

Met een recordaantal kramen staat de Eemkade op zaterdag 29 juni tussen 10:00 en 16:30 uur weer bol van de streekproducten. De Smaak van de Streek - verbonden aan de vier seizoenen - staat in het teken van de zomer. Verse aardbeien, ambachtelijk ijs en geurige zomerbloeiers zullen dan ook niet ontbreken. De 10e editie van de streekmarkt biedt smaak, diversiteit, gezelligheid en actie.

Ruim 40 deelnemers tonen tijdens de Smaak van de Streek markt aan de Grote Koppel (Eemkade) in Amersfoort wat de omgeving te bieden heeft aan biologische en (h)eerlijke producten. Nieuw op de markt zijn onder andere De Veldkeuken met ovenvers brood en Jan van Hoorn met kuipplanten. Er wordt koffie geschonken vanuit een oude Fiatbus door Cafe Delizia. Een kleine greep uit het brede assortiment dat op de markt verkrijgbaar is.

Naast het proeven en kopen van streekproducten is er meer te doen op de markt. Upsidedown Umbrella vermaken de kinderen met creatieve activiteiten. Draaimolen Dieromdom is er voor de allerkleinsten. Speciale gast op deze markt is Rotary Amersfoort Stad. Zij organiseren een aantal sportieve activiteiten, waarvan de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken.

Voor meer informatie: www.smaakvandestreek.nl

Publicatiedatum: