Uitreiking tijdens open dag 22 juni

Kalfs- en lamsvlees Eco Fields ontvangt keurmerk Erkend Streekproduct

De biologische kalfs- en lamsvleesproducten van Eco Fields in Wekerom ontvangen het officiële keurmerk Erkend Streekproduct. Dit is een initiatief van stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN). Door dit keurmerk wordt de consument geholpen om betrouwbare streekproducten te herkennen. De uitreiking vindt plaats op 22 juni aanstaande tijdens de open dag van Eco Fields.

De boerderij Eco Fields in Wekerom produceert biologische producten van kalfsvlees. Daarnaast slacht en verwerkt het bedrijf ook de lammeren van het Veluws heideschaap. Aan beide producten wordt het keurmerk Erkend Streekproduct toegekend.

Wethouder De Weert van gemeente Ede zal het keurmerk uitreiken. Dit vindt plaats om 10:30 uur in de ontvangstruimte op de boerderij. Een ieder is welkom om bij dit evenement aanwezig te zijn. De open dag start al om 10:00 uur 's ochtends en zal duren tot 16:00 uur. Gedurende deze dag kan iedere bezoeker kennismaken met deze producent van biologische kalfs- en lamsvleesproducten.

"Ik wil mensen graag laten beleven wat de natuur ons te bieden heeft", aldus Bart Boon, oprichter en eigenaar van Eco Fields. Daarom zijn de stallen, weides en wijnkelder vrij toegankelijk voor publiek. Het team verzorgt rondleidingen en vertelt over de filosofie van biologisch ondernemen. Gedurende de ochtend zal ook de slagerij van het bedrijf geopend zijn. Hier is de slager bezig met het uitbenen en uitsnijden.


Bart Boon

Deze dag valt samen met de Veluwse wijnroute. Deze route voert wijnliefhebbers langs diverse Veluwse wijngaarden. Ook Eco Fields verbouwt biologische druiven in eigen wijngaard wat resulteert in bijzondere Nederlandse wijn. Eco Fields laat liefhebbers graag zien, ruiken en proeven wat het Veluwse platteland biedt, met het doel om stad en platteland dichter bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie:

Eco Fields B.V.
Matendijk 1
6733 JD Wekerom
0318 461344
www.ecofields.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.