Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag 't Ecoloar in het teken van een nieuw rauwmelks zuivelmerk

Op zondag 23 juni van 11:00 tot 17:00 uur is het bedrijf 't Ecoloar open voor publiek. André en Tonny Mulder en een heel leger vrijwilligers, staan klaar om je van alles te laten zien, ruiken en proeven. André en Tonny hebben een biologisch melkveebedrijf met koeien, varkens, kippen met daarnaast een drukke boerderijwinkel en we maken rauwmelkse zuivel. "Speciaal voor Lekker naar de Boer organiseren wij de volgende activiteiten zoals een speurtocht voor de kinderen, proeverijen, een rondleiding maar het belangrijkste is deze dag de onthulling van ons nieuwe rauwe zuivelmerk en logo", vertelt André Mulder.

"De onthulling zal op feestelijke wijze plaatsvinden rond 11:30 uur. Met deze onthulling is het eerste biologische rauwe zuivelmerk van Nederland een feit en gaat voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling."



Ook aanwezig is Mike Donkers, die al een aantal keren op het bedrijf lezingen verzorgt heeft over de relatie tussen voeding en gezondheid. Mike zal in zijn stand uitleg geven over de Weston A.Price beweging in Nederland.

Het adres is Heinoseweg 40, 8026 PD Zwolle, www.ecoloar.nl.
Publicatiedatum: