
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- Biologisch akkerbouwer Douwe Monsma aan tafel bij onderhandelingen landbouwakkoord
- "Nederlandse leiders putten sterk uit de ervaringen in Denemarken bij het ontwikkelen van de markt"
Top 5 - afgelopen week
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- Onkruidrobot maakt indruk op RTL-presentator Lodewijk Hoekstra
- Biologische paddenstoelenkwekerij zet deuren wijd open na nieuwbouw
- Roomijs van BD-landbouwer Tim Moerman in BinnensteBuiten
Top 5 - afgelopen maand
- Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- De Wijndragers neemt het merk Van TON uit Zierikzee over
- Potgrond met turf funest voor natuurgebieden, maar alternatief lijkt moeilijk te vinden
- "Overheid beschermt mensen en natuur onvoldoende tegen schadelijke effecten van bestrijdingsmiddelen"
Nieuwe online winkel: www.UltiemeSmaak.nl - van Azijn en wijn tot Zout
Het moet gezegd, als je op de website van UltiemeSmaak rondneust loopt het water je waarschijnlijk in de mond. De wijnliefhebber die geniet met een schoon geweten komt hier aan zijn trekken. Bekende wijnhuizen als Parra (demeter), Chateau Couronneau, CiuCiu vini (bekroont in Omfietswijngids van Nicolaas Klei en de Wijnalmanak), Garmendia, Erbaluna en Punset zijn zo maar een paar namen en allemaal biologisch of biologisch dynamisch geteeld.
Heel bijzonder op de zijn de wijnen van San Donato. De eigenaar en eigenaresse van deze agriturismo in Toscane maken ook nog eens heerlijke wijnen in de buurt van San Gimignano. De rode Chianti van San Donato heeft een mooie zachtroze kleur en een zuivere neus met bosaardbei en granaatappel. In de smaak is de rode Chianti erg verfrissend, zacht, met een klein bittertje, vers rood fruit, open van structuur en met een prettige lange afdronk. De witte Vernaccia di San Gimignano is zeer gastronomisch, heeft een licht strogele kleur, in de neus venkel en frisse kruiden, iets van lindebloesemhoning, de smaak is heel mooi fris, intens en fruitig met appel en limoen.
Met enkele highlights doen de medewerkers deze online winkel eigenlijk tekort. Zo'n 80 wijnen en 40 andere producten staan er momenteel te koop en de medewerkers zijn zo overtuigd van hun kwaliteit dat hier zelfs geldt; niet goed? Geld terug!
Kijk voor meer informatie op www.UltiemeSmaak.nl.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-19 Waarom kopen mensen biologisch op de markt?
- 2023-05-17 Bij De Nieuwenburgt draait alles om lokaal
- 2023-05-04 Eigenaren Seda en Mariska timmeren aan de (Nieuwe)weg in Groningen
- 2023-05-03 Multifunctionele balie vergemakkelijkt verkoop in boerderijwinkel
- 2023-05-01 Burgemeester opent officieel Groningen Natuurlijk!
- 2023-04-28 Lambertus Zijlstra van Hofweb zaterdag bij radio Emmeloord
- 2023-04-19 Bram de Jong nieuwe voorzitter Vakcentrum
- 2023-04-18 Eierprijs stijgt bij boerderijwinkels veel minder snel dan in de supermarkten
- 2023-04-17 Biologische Noordermarkt viert 35-jarig bestaan
- 2023-04-14 Buurtsuper waarbij eigen potjes en bakjes meegenomen moeten worden
- 2023-03-30 Eierspecialiteit in een nieuw jasje
- 2023-03-27 Puur Mieke wint zesde Shopping Award op rij
- 2023-02-13 Eindelijk biologisch winkelen in Beverwijk
- 2023-02-07 Een februari zonder supermarkt?
- 2023-02-01 Boerenzoon verbindt consument, telers en boeren via website
- 2023-01-30 Tweede Oogst-winkel opent in Woerden
- 2023-01-23 Crisp neemt maaltijdbox De Krat over
- 2023-01-17 Streekplein: biologische parels van eigen erf
- 2023-01-12 "Momenteel krijg ik veel vraag naar biobrood"
- 2023-01-12 Groenteman Jos van der Lee rondt zijn prijzen naar beneden af