Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe online winkel: www.UltiemeSmaak.nl - van Azijn en wijn tot Zout

Van 15 jaar oude biologische balsamico azijn, biologische olijven, olijfhout tot Keltisch zeezout, van eenvoudige maar lekkere biologische huiswijn die slechts 3,35 per fles (3 voor 10 euro) kost tot exclusieve Barolo's uit Piemonte en Brunello’s uit Montalcino. Deze paar voorbeelden hebben één gemeenschappelijke deler; ze zijn biologisch (dynamisch), met zorg door een testteam onder leiding van de UltiemeSmaak huisvinoloog uitgezocht en staan allemaal gerangschikt op www.ultiemesmaak.nl. Bezorging is gratis vanaf 20 euro.Het moet gezegd, als je op de website van UltiemeSmaak rondneust loopt het water je waarschijnlijk in de mond. De wijnliefhebber die geniet met een schoon geweten komt hier aan zijn trekken. Bekende wijnhuizen als Parra (demeter), Chateau Couronneau, CiuCiu vini (bekroont in Omfietswijngids van Nicolaas Klei en de Wijnalmanak), Garmendia, Erbaluna en Punset zijn zo maar een paar namen en allemaal biologisch of biologisch dynamisch geteeld.

Heel bijzonder op de zijn de wijnen van San Donato. De eigenaar en eigenaresse van deze agriturismo in Toscane maken ook nog eens heerlijke wijnen in de buurt van San Gimignano. De rode Chianti van San Donato heeft een mooie zachtroze kleur en een zuivere neus met bosaardbei en granaatappel. In de smaak is de rode Chianti erg verfrissend, zacht, met een klein bittertje, vers rood fruit, open van structuur en met een prettige lange afdronk. De witte Vernaccia di San Gimignano is zeer gastronomisch, heeft een licht strogele kleur, in de neus venkel en frisse kruiden, iets van lindebloesemhoning, de smaak is heel mooi fris, intens en fruitig met appel en limoen.

Met enkele highlights doen de medewerkers deze online winkel eigenlijk tekort. Zo'n 80 wijnen en 40 andere producten staan er momenteel te koop en de medewerkers zijn zo overtuigd van hun kwaliteit dat hier zelfs geldt; niet goed? Geld terug!

Kijk voor meer informatie op www.UltiemeSmaak.nl.
Publicatiedatum: