Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe lifestyle markt met bio-eten, eerste editie 30 juni

Pop Up Market in oude centrum van Dordrecht

Een nieuwe, creatieve lifestyle markt met handgemaakte en vintage producten, hippe accessoires, lekker biologisch eten en een heel fijne sfeer; je vindt het allemaal op de nieuwe Pop Up Market in Dordrecht. Gedurende de zomermaanden organiseert SHPPR Events de Pop Up Market op elke laatste zondag van de maand en de eerste editie start op zondag 30 juni. De eerste editie zal plaatsvinden op het Beverwijcksplein. De volgende twee edities vinden plaats in de Vriesestraat.

Meer dan 100 kramen met creatieve, mooie, unieke en bijzondere items zoals sieraden, kinderkleding, vintage spullen, tassen, zomerjurkjes, speelgoed, stationary en vele andere producten waar je hebberig van wordt.Daarnaast kun je genieten van heerlijk biologisch eten, zoals bio-burgers, cakepops, broodjes om je vingers bij op te eten en allerlei verrassende snacks. Aan de kleinsten is ook gedacht, zij kunnen zich uitleven op het springkussen en in de draaimolen. Een lekker drankje en een warm zonnetje erbij en de dag kan niet meer stuk.

De Pop Up Market begint op het Vrieseplein en loopt tot ver door de populaire Vriesestraat in dwars door het oude centrum van Dordrecht. Door de prachtige oude pandjes met authentieke gevels en de verschillende boetieks en winkeltjes word je meteen gegrepen door een knus en intiem sfeertje.Kom je ook?

  • Pop Up Market
  • Zondag 30 juni
  • Toegang: gratis
  • 12:00–17:00 uur
  • Vriesestraat, Dordrecht

Alle data: 30 juni, 28 juli, 25 augustus en 29 september


Over SHPPR Events

SHPPR Events start gedurende de zomermaanden met de nieuwe Pop Up Market in Dordrecht. Daarnaast organiseert SHPPR Events, opgericht door Vanessa de Kock – Erasmus en Esmé de Smit, sinds 2010 onder andere de succesvolle Swan Market in Rotterdam.
Publicatiedatum: