De Stoere Olmenhorst Vaderdag BBQ

Wat kunnen vaders goed en waar houden ze van? Barbecueën! (en ze kunnen er goed over opscheppen). Landgoed de Olmenhorst organiseert op Vaderdag, zondag 16 juni, weer haar beroemde Stoere Boomgaard BBQ!. Dit is een barbecue midden tussen de boomgaarden van het landgoed.

Ja, Vaderdag is geen Moederdag, hij moet aan de bak! Wanneer vader aankomt krijgt hij een grote picknickmand met lekkere vlees- en visproducten en bijgerechten of een speciaal vegetarisch pakket, zorgvuldig samengesteld door de landgoed koks. Voor de kinderen is er een aangepast BBQ menu. Daarna kunnen ze de boomgaard om te beginnen met de BBQ. Maar wanneer vader het niet meer precies weet fiets er vast een van de koks langs die tips en trucs vertelt.

Het is een Stoere barbecue, dus ook bij minder weer gaat het gewoon door.

De Olmenhorst verzorgt mogelijkheden om onder een overkapping plaats te nemen.

Voor het reserveren en meer informatie kijk op: www.olmenhorst.nl/activiteiten/vaderdag-bbq.html

Bij zijde-atelier Le Bonthi maak je een vriendschapsarmband of schilder je eigen Vaderdag cadeau op zijde vanaf 3,50 euro. Inschrijven via www.lebonthi.nl of 06 53404168.

Kaarsenmakerij Willemijn organiseert een bijzondere workshop; kom stoere kaarsen maken van je eigen hand. Meer informatie of reserveren: www.kaarsenmakerijwillemijn.nl of 06 57320773.

Uiteraard hopen de organisatoren tegen die tijd óók een heerlijk zonnetje te hebben en zit men heerlijk in de boomgaard of op het terras. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de Olmenhorst speeltuin. Neem gerust een bal mee voor een klein potje voetbal. Natuurlijk is het ook mogelijk om lekker te wandelen op het Landgoed; met het hele gezin lekker rondstruinen door de boomgaard om de prachtige bloesem te bewonderen. Ook rijdt op Vaderdag paard en huifkar weer door de biologische boomgaard.

Alle dagen van het jaar bent u van zonsopgang tot zonsondergang van harte welkom op het Landgoed! Openingstijden van de Landgoedwinkel en het Appelcafé: maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 9:00 en 17:00 uur en zondag van 11:00 en 17:00 uur. Bij mooi weer is ook het terras geopend!

Voor meer informatie:

Landgoed De Olmenhorst
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
0252 413165
info@olmenhorst.nl
www.olmenhorst.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.