Start donderdag 23 mei

Proef met biologische markt in Roosendaal

Tholen - Vanaf donderdag 23 mei is Roosendaal een biologische markt rijker. De biologische markt wordt om 11:00 uur officieel geopend door wethouder Hans Verbraak. De markt bestaat uit zeven kooplieden vanuit verschillende sectoren, waaronder kaas en zuivel, een slagerij en AGF. Ook neemt de plaatselijke Natuurwinkel Puur en Vitaal deel aan de markt.

Op de website van de gemeente Roosendaal wordt gemeld dat het College van Burgemeesters en Wethouders besloten heeft om gedurende 15 maanden te bekijken of met de markt voorzien wordt in een behoefte.

"Consumenten kiezen steeds meer voor biologische en duurzame producten. Daarom is de tijd rijp om in Roosendaal een biologische markt te beginnen. Immers, door in te springen op deze ontwikkeling biedt de gemeente Roosendaal meer mogelijkheden voor duurzaamheid en milieubewustheid bij consumenten", zo licht wethouder binnenstad Hans Verbraak het besluit toe.

Kijk voor meer informatie op www.roosendaal.nl.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.