Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fair&Green markt in Culemborg: zaterdag 1 juni

Tijdens de tweede Fair&Green markt willen de organisatoren u verrassen met een boeiend aanbod aan marktkramen met fair trade, biologische, duurzame en/of streekproducten. U kunt proeven aan de kraam of meedoen aan de demonstraties/proeverijen tijdens een workshop in de activiteitentent.

Om 10:00 uur wordt de markt officieel geopend door wethouder Stegeman, waarna een professionele jury, bestaande uit Lieke Jongeneelen (Li-Jo art), Francis van Kessel (Fairtrade organisatie) en wethouder Stegeman de ingezonden kunstwerken beoordelen op het meest Fair&Green kunstwerk van de inzendingen. De winnaar zal bekend gemaakt worden rond 10:30 uur.

Naast de markt, zijn er verrassende activiteiten: een boeiende lezing over gezonde voeding, demonstratie met koken op hout, een bloemenworkshop met veldbloemen, bijenwaskaarsen rollen, een vrolijke herdersfluit maken, waarna we er vrolijk op los spelen en de markt muzikaal afsluiten.De muzikale omlijsting tijdens de markt wordt verzorgd door DJ-JD (Jip Dane) met wereldmuziek van Putamayo en de dagspeaker zal Bas Jan Dane zijn. Om 12:00 uur verzorgt Maggy's Wedding een optreden met vrolijke en aanstekelijke muziek. Daar moet u bij zijn.

Om 15:00 uur is de uitreiking van het groene lintje en aansluitend worden loten getrokken, die de gehele dag verkocht worden door leerlingen van het KWC, waarmee u mooie prijzen kunt winnen, beschikbaar gesteld door de kraamhouders. Rond 17:00 uur wordt de markt afgesloten.

Locatie: Varkensmarkt, Culemborg
Tijdstip: 10:00 tot 17:00 uur
Publicatiedatum: