Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alle data op een rij

De Wijkse Streekmarkt weer van start

Op vrijdag 17 mei 2013 wordt voor de eerste keer in 2013 weer de Wijkse Streekmarkt gehouden van 12:00-18:00 uur op de Markt, voor de Grote Kerk, te Wijk bij Duurstede. Een kleine knusse markt met een breed aanbod van streekproducten is opnieuw de bedoeling van de Stichting Wijkse Projekten (SWP).
Opnieuw kan de bevolking uit de regio Wijk bij Duurstede en het Krommerijngebied kennis maken met producten die hier in de omgeving worden verbouwd en/of geproduceerd. Vers van de producent op de tafel van de consument. Wat dat betreft leven we in een bijzonder rijke streek.Tijdens de eerste streekmarkt van het seizoen zal er weer een uitgebreid aanbod zijn van producten, zoals groente, fruit, kruiden, vruchtensappen, biologisch geteelde bloemen en planten, kaas, eieren en zuivelproducten, honing en honingproducten, vers gebrande noten, enzovoorts. Daarnaast ook weer bijzondere broden, worsten, (kruiden-)thee├źn, biologische wijn, bakmeel en minder gangbare graansoorten en nog vele andere biologische producten.

Evenals vorig jaar wordt de Wijkse Streekmarkt weer op de derde vrijdag van de maanden mei tot en met oktober gehouden op de volgende data:
  • 17 mei 2013
  • 21 juni 2013
  • 19 juli 2013
  • 16 augustus 2013
  • 20 september 2013
  • 18 oktober 2013De markttijd is op verzoek van de deelnemende kraamhouders vervroegd, gebaseerd op de ervaring van het afgelopen jaar. De streekmarkt is nu van 12:00-18:00 uur.

Kwaliteit uit de streek wordt gewaardeerd. De producten smaken net even anders, net even lekkerder.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Jan Kemink, telefoon 0343 576408, of mailen naar [email protected].
Publicatiedatum: