"De VitaSana Best Shop Award geeft de sector een extra stimulans"

VitaSana 2013: 29 en 30 september in Brussel

Tholen - De Belgische bio-vakbeurs VitaSana wordt op 29 en 30 september gehouden in Paleis 3 van Brussels Expo. Dit is de veertiende editie en de organisatie van de vakbeurs voor gezond leven is voor de tweede keer in handen van Nutrimedes. De vakbeurs werd in 2011 van Gent naar Brussel verplaatst. "Hiermee wilden we ook meer de Waalse kant bij de beurs betrekken. We hebben zeer positieve reacties op de verhuizing gehad van de exposanten en bezoekers", vertelt Evelyne Van Pamel.
 


De vorige editie trok VitaSana meer dan 60 exposanten. Op een aantal stands van groothandelaars waren meerdere bedrijven en merken vertegenwoordigd, waardoor er ruim honderd bedrijven zich presenteerden op de beurs. "We mikken nu op ten minste hetzelfde aantal exposanten en hopen op een ruimer aantal uit te komen." Tot de exposanten behoren een aantal buitenlandse bedrijven, waaronder ook verschillende uit Nederland.
 


Exposanten kunnen zich de komende maanden nog inschrijven. "Dit is mogelijk zolang er ruimte is." Evelyne omschrijft VitaSana als een gekende beurs, vooral omdat deze in opdracht van Naredi, de beroepsfederatie van ondernemingen in de Belgische sector van voedingsmiddelen met welzijns- en gezondheidsaspecten, georganiseerd wordt. "Andere bestaande bio-beurzen zijn vooral op particulieren gericht, VitaSana is dan ook de enige vakbeurs voor de biologische branche in België. Het grootste deel van de natuurvoedingswinkeliers bezoekt de beurs."
 


De komende editie wordt voor het eerst de 'VitaSana Best Shop Award' uitgereikt. "Met deze Award willen we de sector een extra stimulans geven." Verder zullen ook de restauranthouders voor het eerst nader betrokken worden bij de beurs. "We willen graag meer deelnemers vanuit deze hoek naar de beurs trekken. De interesse vanuit de horeca neemt duidelijk toe." Ook zal er in september een ruimer aanbod aan natuurcosmetica en voedingssupplementen getoond worden. "Daarmee willen we de gezondheidsprofessionals van dienst zijn."
 
Bekijk dit filmpje om een impressie te krijgen van VitaSana:Voor meer informatie:
 
Evelyne Van Pamel
Nutrimedes
Lange Dreve 8F
8980 Zonnebeke
+32 (0)491 59 29 55
evelyne@nutrimedes.com
www.vitasanaexpo.org/nl/

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.