Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver Zuivel breidt EKO-assortiment uit met twee nieuwe producten

Op deze manier versterkt Zuiver Zuivel hun EKO-lijn. EKO karnemelk en halfvolle melk zijn nu ook in 0,5 liter verkrijgbaar. Net zoals bij de literverpakkingen zullen deze verpakkingen zijn voorzien van een handige schroefdop. Dit formaat verpakking is makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld werk of school.

Op het weiland van de biologische boer komt een grotere verscheidenheid aan planten en dieren voor. Zuiver Zuivel besteedt hier aandacht aan biodiversiteit, door middel van weidebloemen op de voorzijde van de verpakking af te beelden. Zo is op de karnemelk de klaproos terug te vinden en op de halfvolle melk het vergeet-mij-nietje. Zoals u gewend bent van Zuiver Zuivel staat er een veehouder met zijn verhaal afgebeeld op de verpakking. Op de karnemelk is dit Zuiver Zuivel veehouder Harrie Janssen uit Overloon en op de halfvolle melk zijn Eric en Karin Lamers uit Vortum Mullem afgebeeld. En uiteraard kunt u op de website van Zuiver Zuivel via 'ontdek de herkomst' terugvinden van welke boeren de melk in uw pak zit.


Introductiekorting

Om u voordelig kennis te laten maken met deze twee nieuwe producten kunt u de karnemelk en halfvolle melk 0,5 liter tot eind mei met 10% korting terug vinden bij u in de winkel.
Publicatiedatum: