Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tweede Pinksterdag (20 mei) van 10:00 tot 17:00 uur

Bieslandse Streekmarkt bij Hoeve Biesland

Tweede Pinksterdag zal de Bieslandse Streekmarkt in de tuin van de Groenteboerin van Hoeve Biesland plaatsvinden. Kom gezellig langs, en proef, ruik en koop de meest heerlijke streekproducten. Ook geeft 'Smaakt naar meer' kinderkookworkshops.

Naast de Groenteboerin zelf stallen ook andere ondernemers uit de streek hun waren uit. De jonge koks van de Gastrovan zullen de streekproducten ter plekke bereiden. De Smaak van zal de markt aanvullen met jams, chutneys, soepen en sauzen. Het Blauwe Hek verkoopt hun zelfgemaakt biologische brood. Koffiebranderij Boon schenkt koffie voor de bezoekers en Plukkruidje zorgt voor verse kruidenthee. Kistje vol Smaak fleurt de markt op met hun kistjes. Bierhistorie Delft verkoopt echte Delftse biertjes. Varkens Roosteren zal ter plekke een varken aan het spit bereiden. Hebje staat ook op de markt met haar XXL Punickpaddestoelen gemaakt van oude perenbomen. Verder kan je genieten van heerlijke zoete taartjes van Suiker&Bloem. De eerste editie van de streekmarkt is georganiseerd om de mensen te laten proeven en te beleven wat er in de streek te kopen is. Want een goed product hoeft niet van ver te komen.


Kookworkshop

Naast de streekmarkt heeft Smaakt naar meer ook een kookworkshop speciaal voor kinderen georganiseerd. De jonge deelnemers krijgen de ingrediƫnten niet zonder slag of stoot. Voor ze gaan koken, oogsten de kleine koks de groenten zelf. Vervolgens maken zij hier onder begeleiding van de smaakjuf een heerlijke maaltijd van. Natuurlijk mogen de kooktalenten hun zelf bereidde hapjes opeten.

Aanmelden workshop

U bent van 10:00 tot 17:00 van harte welkom in de tuin bij de Groenteboerin op Hoeve Biesland, Bieslandseweg 1 in 2645 BM Delfgauw. Een aantal van de korte workshops is gratis en hier hoeft u zich niet voor in te schrijven. De lange workshops zijn voor kinderen vanaf zeven jaar en voor deze is het wel van belang dat u kind zich inschrijft. Deelname bedraagt 5 euro. Inschrijven kan via [email protected]. Wees er snel bij, want vol=vol.

Klik hier om de poster te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Duijndam: 06 28549251, [email protected].
Publicatiedatum: