Nieuw: (bio-)Boerenmarkt Albert Cuyp

De Albert Cuyp maakt zich al tijden hard voor een groter versassortiment op de markt. Met het realiseren van plaatsen voor brood, kaas/zuivel, churro's, gesneden groente en salades en binnenkort ook sushi zijn we al een aardig eind op weg. Echter, er blijft grote vraag naar een groter en kwalitatief goed vers assortiment. Per vandaag (woensdag 3 april) komt hier een antwoord op.

Vanaf nu wordt iedere woensdag in de Eerste Sweelinckstraat tussen de Albert Cuyp en de Albert Heijn de Boerenmarkt Albert Cuyp gehouden. Stadsdeel Zuid heeft een instellingsbesluit genomen voor een pilot periode van 1 jaar, daarna zal er worden geëvalueerd.

Deze Boerenmarkt dient ter ondersteuning van de Albert Cuyp. Iedere woensdag zullen er een Natuurslagerij, een duurzame visboer, een biologische bakker, een biologische groenteboer, een biologische kaasboer en droge kruidenierswaren aanwezig zijn.

Locatie: Eerste Sweelinckstraat, Amsterdam, van 9:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.albertcuypmarkt.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.