Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onderscheidend genoeg om een succes te worden"

Nieuw: graanschelpen van O Mundo

Tholen - Het is zover. O Mundo introduceert haar biologische krokante en volkoren graanschelpen op de Nederlandse markt. Diederik van der Wiele (Market Endeavour B.V.) geeft aan dat ze voor O Mundo altijd op zoek zijn naar bijzondere buitenlandse producten. "Hier zijn we in Vietnam tegenaan gelopen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een biologische variant."



Er is bewust voor gekozen om de luchtige graanschelp in een volkoren-variant op de markt te brengen. "Dit maakt deze broodvervanger extra voedzaam. Je kunt met de bio-graanschelp vele kanten op, hij is lekker vele soorten beleg. Denk aan salade, kaas, zalm. Mooi is ook dat de graanschelp rijk is aan vezels en slechts 19 calorieën bevat."



De graanschelpen vallen op door het kleurrijke etiket dat kenmerkend is voor de producten van O Mundo. Ook de verpakking zelf, een transparante stazak, springt in het oog. Bij Market Endeavour zijn ze er van overtuigd dat het nieuwe product aan zal slaan: "Dit product is onderscheidend genoeg om een succes te worden op de Nederlandse markt."


O Mundo

Market Endeauvour heeft het merkconcept O Mundo eind 2011 geïntroduceerd. Market Endeavour wil met dit merk de biologische wereldkeuken naar de consument brengen.

Voor meer informatie:

Diederik van der Wiele
Market Endeavour B.V.
Leusderweg 252
3817 KH Amersfoort
033 4630165
[email protected]
www.omundo.nl
www.me-bio.com