Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw op de markt: bio-boerderij de Omrand

Smaak van de Streekmarkt op paaszaterdag 30 maart

De eerste markt van 2013 van de Smaak van de Streekmarkt op zaterdag 30 maart 2013 staat in het teken van voorjaar en Pasen. De markt heeft weer 35 fantastische deelnemers en wordt weer enthousiast georganiseerd door de vaste leden van de Smaak van de Streek-team. Het belooft weer een bijzonder gezellige markt te worden voor jong en oud. De markt wordt weer gehouden aan de Eemkade, met als decor de prachtige Eemhaven en Koppelpoort.

Deelnemers

Ook deze markt zijn er weer veel vertrouwde kraamhouders aanwezig met hun (h)eerlijke producten: ijs, jams, brood, aardappelen, groenten/fruit, kaas, geitenkaas, schapenkaas, vlees, mosterd, honing en een keur aan lekkere producten voor de Pasen: koek, chocolade en hartig lekkers.

Nieuw deze markt is de kraam met 20 verschillende soorten paddenstoelen van Dirk van Ziel en een kraam met biologische eieren en kip van Boerderij de Omrand.

Ruim 35 kramen vol verrassingen en proeverijen uit de streek!

Zelf aan de slag met groente en fruit?

Flores del Campo staat middenin de markt met een kraam vol stekjes van groente en fruit. Handig voor thuis op balkon en in de tuin! Maak een vliegende start.


Vier seizoensmarkten in 2013

De organisatie van Smaak van de Streek heeft ook dit jaar weer vier zaterdagen op de agenda staan voor dit jaar. Aan het begin van elk nieuw seizoen en telkens op een zaterdag. De data die nu al vaststaan zijn: 30 maart, 29 juni, 28 september en 14 december. Wil je ze allemaal bijwonen? Zet het dan vast ook in de agenda.

Activiteiten

De markt staat in het teken van voorjaar en vrolijkheid. Ook luidt de markt het begin van Pasen aan. Een mooie gelegenheid om heerlijke producten voor de Paastafel te kopen.

Geen markt zonder muziek!

Cortez, een vijfkoppig Amersfoorts country- en folkband, zorgt voor de tweede keer voor vrolijke voorjaarsklanken op de markt.

Kinderactiviteiten

Wie aan Pasen denkt, denkt ook aan eieren. Er staat dit keer een kraam met biologische eieren uit eigen streek. Natuurlijk wordt er weer voor de kinderen een leuke activiteit georganiseerd.

Klik hier om een kijkje te nemen op de vernieuwde website.
Publicatiedatum: