Lammetjesdagen bij familie de Werd in Gewande: 23 en 24 maart

Het is al weer maart 2013 en als de familie de Werd om zich heen kijkt zien ze dat het lente wordt. Dat betekent dat er op de boerderij weer volop lammetjes worden geboren. Zijn jullie benieuwd? Kom dan de lammetjes maar eens bekijken en aaien. Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart stelt de familie de boerderij weer open voor het publiek.

Er zijn die dagen allerlei activiteiten zoals schapen scheren, ganzen drijven met Border Collies, een knutselhoek waar je met schapenwol mag knutselen, spelen op het hooi, koemelken voor een diploma, puzzeltocht en een ritje maken met de pony."Wij willen jullie ook graag kennis laten maken met de hoofdtak van ons bedrijf de biologische melkveehouderij. Er is gelegenheid om producten van de biologische zuivel te proeven en er zijn diverse biologische versnaperingen verkrijgbaar. Onze schapen zijn uiteraard gevaccinneerd tegen de Q-koorts", geeft Elly aan.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Adres: Gewande 6, 5236 BG in Empel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.