Breed feestdagenassortiment in de natuurvoedingswinkel

De gehele decembermaand biologisch genieten

De decembermaand is een goed gevulde feestmaand met de viering van het sinterklaasfeest, kerst en oudejaarsavond. Een maand om volop te genieten van biologische specialiteiten. In de natuurvoedingswinkel vindt u alle ingrediënten en inspiratie om van Sinterklaas, Kerst en oudjaar een feest te maken. In de vestigingen van Natuurwinkel, GooodyFooods en vele andere natuurvoedingswinkels is een uitgebreid feestassortiment te vinden voor iedere (feest)dag, van biologische kruidnootjes tot kerstkransjes en van bijzondere kant-en-klaar soepen tot luxe delicatessen als artisjokken en (verse) olijven. Allemaal duurzaam geproduceerd, gezond en erg lekker. Met uiteraard ook een uitgebreid versassortiment en producten voor specifieke voedingswensen zoals lactose- en glutenvrij.


Heerlijk compleet en lekker gemakkelijk

Met de feestdagen draait het om samen zijn, gezelligheid en samen lekker eten. Om aandacht voor elkaar en voor hetgeen op tafel wordt gezet. Traditioneel hoort bij kerst een uitgebreide brunch of diner en een mooi gedekte tafel, volop ingrediënten om te genieten. Niet veel tijd voor de voorbereiding? Ook voor kant-en-klare maaltijden bent u bij de natuurvoedingswinkel aan het juiste adres.

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan

Heerlijke recepten om thuis aan de slag te gaan staan in de landelijk huis-aan-huis verspreide kerstfolder van de Natuurwinkel, GooodyFooods en Biologisch Specialist. Wat te denken van gebakken zalm met honing & mosterd of een witlof-perensalade met granaatappel & gorgonzola? Zo maakt u kerst extra feestelijk en staan de kerstdagen geheel in het teken van puur genieten.

Pure, eerlijke en smaakvolle producten

Biologische producten uit een natuurvoedingswinkel zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Vanzelfsprekend zonder kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Minimaal biologisch en waar mogelijk ook fairtrade. Dus pure producten voor puur genieten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven