Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurlijk Dichtbij in Schipluiden geopend

Afgelopen zaterdag 10 november is de winkel Natuurlijk Dichtbij in Schipluiden geopend. Het was van 10:00-18:00 uur druk met mensen die de winkel wilden bekijken en producten kwamen proeven.

In Natuurlijk dichtbij worden biologische producten uit de streek Midden Delfland verkocht, aangevuld met biologische producten van eigen bodem geleverd door Udea en een aantal producten zoals olijfolie, koffie uit landen van zo dichtbij mogelijk.


Fotograaf: Gemma van Winden-Tetteroo

Natuurlijk ook fruitsmoothies in drie smaken appels&bessen van Rootz, want het is de moeder van Deborah Post die deze winkel geopend heeft. Deborah heeft ook twee ondernemende zusjes. Rebecca heeft geholpen de winkel opzetten. Evita heeft kledingwinkel de Hippe Engel, eerlijke natuurlijke (biologische) hippe kleding, in het voormalig Rabobankgebouw op 10 meter afstand van Natuurlijk dichtbij en van biologisch restaurant Indigo (in voormalig kerkje) dat Tilly Post met haar man Dirk runt. Tegenover Indigo zijn kassen waar kasgroenten geteeld worden voor restaurant Indigo en ook voor het biologisch restaurant van Op Hodenpijl (2 kilometer verderop).Beide restaurants worden voorzien van groenten, vlees en honing van de Levende Buitenplaats (kiemkas, groentetuin, stallen, bijenkasten). Dirk en Tilly post werken er naar toe om het gebied groen te houden en zelfvoorzienend te maken. Zoon Marcus werkt in het logistieke bedrijf Post-Kogeko Logistics, gespecialiseerd in voedseldistributie in Nederland en op dit moment het meest duurzame logistieke bedrijf van Nederland.Voor meer informatie: www.rootzpurefruits.com, www.hippe-engel.nl, www.ophodenpijl.nl en www.indigo-uiteten.nl.

Openingstijden Natuurlijk Dichtbij:

Maandag tot en met vrijdag van 12:00-18:00 uur
Zaterdag van 10:00-18:00 uur
Publicatiedatum: