Wassenaarders mogen meebeslissen over de Biologische Markt

Zaterdag 20 oktober vindt de laatste van de 6 try-outs plaats van een kleinschalige Biologische Markt in het hart van Wassenaar, in de Van Hogendorpstraat.

U kunt van 09:00 tot 13:00 uur terecht voor een scala aan producten, die in de herfst geoogst worden zoals paddenstoelen, pompoenen en andere groenten, vers van het boerenland en geplukt in de Hollandse boomgaard. Biologisch brood, huisgebakken taarten en koekjes. een stand met biologische kaas, honing, vele soorten chocolade en fair trade producten. Biologische Spaanse ham en mediterrane producten, pasta's gemaakt van diverse soorten granen, sauzen, frambozenspecialiteiten, Frankentalerdruiven uit ons eigen Westland, verse sappen en een keur aan biologische wijnen en last but not least flexibele plantentassen.

De Winkeliersvereniging, die dit initiatief (mede) organiseert en meedoet met onder andere Go Pure, Me Gusta, Duijs Vers en de Wereldwinkel is benieuwd naar uw reacties. Vindt u dat de biologische markt een toegevoegde waarde is voor Wassenaar? Stuur uw reacties naar winkeliersvereniging.wassenaar@gmail.com.

Bron: Wassenaarders

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven