Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-producten uit de streek op vrijdag en zaterdag

Boerderijwinkel geopend op boerderij De Poshoof in Caberg

Boerderij de Poshoof in Caberg had vrijdag 5 oktober iets te vieren. Iets na half vier ontving Raymond Niesten van de Poshoof, burgemeester Hoes en wethouder van Grootheest. Zij kwamen speciaal voor de opening van de boerderijwinkel.

Eigenlijk zou Staatssecretaris Henk Bleker naar Maastricht afreizen, maar hij was ziek en dat ging dus niet door. Het was er in ieder geval niet minder gezellig om, het hele winkeltje stond vol met mensen die naar de Poshoof kwamen om de familie Niesten te feliciteren. De Boerderij produceert niet alleen eerlijke streekproducten, je kunt er ook logeren. Op vrijdag en zaterdag worden er biologische producten aangeboden uit de streek en van eigen bodem. Wethouder Gerdo van Grootheest is trots op de boeren in Maastricht. "We hebben er nog maar weinig, en daarom moeten we ook zuinig op ze zijn. Verantwoord en goed eten, vind ik heel belangrijk. Het gaat door je mond, je lichaam in. Voor mij geen plofkip van de Jumbo!"

Bron: Dichtbij - Maastricht
Publicatiedatum: