Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proef Kerst op de Streekmarkt in de Twijnstraat

Op 16 december aanstaande wordt Kerst uitgebreid gevierd in de Twijnstraat, het jaarlijks terugkomend evenement in de gezelligste straat van Utrecht. Met kraampjes, zangkoren, dans, theater een levende kerststal en veel meer (11:00 tot en met 18:00 uur).
 
Doe je biologische kerstinkopen dit jaar op de Streekmarkt. Deze staat wederom dit jaar op de traditionele en overbekende kerstmarkt in de Utrechtse Twijnstraat. Hier vind je bekende eerlijke producten en hun producenten.

Neem bijvoorbeeld hoogstamfruitbedrijf De Kroondert uit de Betuwe, zij maken niet alleen de heerlijkste sappen maar ook puree van appelen en peren. Gemaakt door de hele famillie op het bedrijf zelf. Harry van De Kroondert: "De streekmarkt is de ideale plek voor ons om onze waren aan de man te brengen, leuk hoor al die stedelingen die van onze spullen genieten."

De Streekmarkt is dé plek in Utrecht en omgeving om inspiratie op te snuiven én je inkopen te doen voor een bijzonder en culinair kerstdiner.

Op zondag 2 december is er alvast een voorproefje op de wintereditie: dan staat De Streekmarkt alweer voor de vijfde keer dit jaar in de Twijnstraat.

Kijk voor meer informatie op www.destreekmarkt.nl.
Volg De Streekmarkt op Twitter: www.twitter.com/destreekmarkt.
 
Publicatiedatum: