Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roep om campagne voor gebruik bio-melk op Britse scholen

Biologische melk zou op Britse scholen moeten worden geserveerd. Dat zegt Ian Proctor, uitvoerend directeur van Hi Peak Organic Feeds: "De markt voor biologische producten wordt steeds groter in Groot-Brittannië, maar de groei zal pas echt door gaan zetten wanneer biologisch voedsel in Groot-Brittannië dezelfde prioriteit krijgt als in de rest van Europa. Uit de recent gepubliceerde 'Global Indices of Leadership in Organics' toont aan dat als er sprake was van een 2012 Organic Olympics, dat team GB niet eens in de buurt zou komen van een medaille. Duitsland en Frankrijk zouden kans maken op goud."

Hij zegt dat lokale onderwijsinstellingen de macht hebben om de biologische melkverkoop te steunen. "Wanneer één extra procent van de Britse bevolking biologische melk zou compenseren, zou dit zorgen voor een 37 procent toename van de biologische melkconsumptie.

Bron: Organic-Market.Info

Publicatiedatum: