Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaarlijkse Bio-Ecomarkt 2012 Deinze (België): 23 september

Op zondag 23 september 2012 van 14:00 uur tot 18:00 uur organiseert Groen!-Deinze opnieuw haar jaarlijkse Bio-Ecomarkt, nu op nieuwe het Sint-Poppoplein in Deinze. Je kan er informatie opdoen, het gezicht achter het produkt zien, de sfeer opsnuiven en genieten van een gezellig bio-café.

Eddy Donné: "Door naar de bio-ecomarkt te komen, kunnen de mensen kennis maken met producenten en winkeliers die het opnemen voor de bio-landbouw, ecologisch wonen en leven, voor de natuur in het algemeen... De Deinse bevolking kan met een aankoop meteen ook een steentje bijdragen tot een duurzame aarde en een beter klimaat. Bovendien kan je gratis deelnemen aan een eco-quiz."

Martijn Bruneel: "Dit jaar zal er opnieuw een speciale sfeer zijn op de Ecomarkt langs de Leie. Er is opnieuw een stand van 'de groene waaier'. Marc Eliaert souschef van gelijknamig restaurant in de Schoonmeersstraat te Gent komt een vegetarische kookworkshop geven. Voor de democratische prijs van vijftien euro kan je genieten van een laagdrempelige kookactiviteit door een echte vegetarische chef-kok."

De kookactiviteit begint om 13:00 uur en eindigt ten laatste om 16:00 uur. Je kan inschrijven via [email protected] of +32(0)9/3804810."

Mieke Roelens: "Momenteel zijn er 22 standhouders ingeschreven. Traditioneel zijn de bio-voedingszaken present: O'h Bio uit Wakken met biologische bessen, confituur en wijnen en bio-voedingswinkel de Bioshop Deinze; Biodynamische zelfplukboerderij – De Meester-wroeterij en bio-dynamische coöperatieve De Wassende Maan uit Astene met groenten en fruit van heel dichtbij. Ook bij de stand van de Wereldwinkel kan je terecht voor heel wat ecologische voedingsproducten. Ik ben blij dat ook 'Het Hinkelspel' uit Sleidinge komt met hun eerlijke kazen. Het proeven echt de moeite waard! Verder komt 'de ontknoping' uit Ertvelde met etherische oliën en Patrick Le Roy uit Petegem met Aloë Vera-producten."

De toegang is gratis. Iedereen van harte welkom. Klik hier voor meer informatie over de markt.

Bron: DeinzeOnline
Publicatiedatum: