1 en 2 november in Mikkeli

Wetenschappelijke seminar over biologisch voedsel in Finland

Op 1 en 2 november wordt in het Finse Mikkeli een wetenschappelijke seminar over biologisch voedsel gehouden: 'Scientific Seminar on Organic Food - open, critical and collaborative approaches'. Het seminar is gericht op onderzoekers, studenten en professionals die geïnteresseerd in onderzoek op het gebied van voedsel en onderzoek overmultidisciplinaire gebieden zoals life-sciences en sociaal-economische wetenschappen.

De doelstellingen van het seminar zijn het onthullen van de resultaten van recent biologisch voedselonderzoek in Europa en er worden allerlei onderzoeksmethoden geïntroduceerd aan de deelnemers. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van voedsel in Europa en de sociaaleconomische aspecten van biologische voedselconsumptie en de productie ervan in Europa.

Het seminar wordt georganiseerd door het Ruralia Institute van de universiteit van Helsinki, alsmede door MTT Agrifood Research Finland en Aalto University.Deelnemers worden uitgenodigd om nieuwe onderzoeken met betrekking tot biologische voeding en landbouw te delen. Ze kunnen de eerste dagen van het seminar in het centrum van Mikkeli doorbrengen, daarna is het mogelijk om bezoeken te brengen bij lokale biologisch boerderijen.

Klik hier voor de brochure over het seminar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven