Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag De Bolster in Epe: 14 juli

Biologisch-dynamisch zaadteelt- en veredelingsbedrijf De Bolster uit Epe houdt zaterdag 14 juli van 10:00-16:00 uur open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van zaadteelt en veredeling is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn rondleidingen langs de bloemenvelden en binnen langs zaadschoningsmachines. Tijdens de rondleidingen wordt er meer verteld over zaadvermeerdering en -veredeling. Voor de kinderen is er een springkussen.

Adres: Oude Oenerweg 13, 8161 PL Epe

Telefoonnummer: 0578 621433



De Bolster vermeerdert biologische groenten-, kruiden- en bloemenzaden voor tuiniers en tuinders in klein- en grootverpakking, daarnaast heeft De Bolster veredelingsprogramma's voor pompoen, tuinboon, rucola, tomaat en courgette voor de professionele teelt.



De zaden van de Bolster zijn te verkrijgen via de website www.debolster.eu en via natuurvoedingswinkels in heel Nederland.
Publicatiedatum: