Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe webwinkel voor noten, zaden en gedroogde vruchten

Paradisenuts verwacht snel te groeien

Tholen - De webwinkel Paradisenuts levert biologische noten, zaden en droge vruchten aan detailhandel en via de webwinkel ook rechtstreeks aan de consument. Initiatiefnemer Arie Alberts: "In ons assortiment ligt de focus op een gezond en gevarieerd dieet. Daarom geven wij op onze website ook informatie over voedingswaarden en de totstandkoming van de producten."De website biedt verschillende noten, zaden en droge vruchten aan. "De noten en droge vruchten zijn ideale producten om bijvoorbeeld op tafel te zetten tijdens een feestje. De zaden kunnen thuis aan allerlei gerechten worden toegevoegd. Ze beschikken vaak over veel gezonde voedingsstoffen en geven meerwaarde aan veel gerechten."

De webmarkt wordt op allerlei gebieden steeds groter en bijna iedereen beschikt tegenwoordig wel over internet. Voor Arie is het dan ook een bewuste keuze om producten online aan te bieden: "Klanten kunnen op elk gewenst tijdstip hun producten bestellen en daarbij extra informatie vinden over het product. Het is online overzichtelijk en eenvoudig te bestellen, ook als het om grote hoeveelheden voor detailhandel gaat."

De naam van het bedrijf is ontleend aan de 'paradise nut'. "Dat is een grote noot met verschillende zaden erin die wij paranoten noemen. Deze gezonde zaden binnen de paradise nut zou je kunnen vergelijken met de verschillende gezonde producten die we aanbieden binnen Paradisenuts. Daarnaast staat het 'paradise' voor de kwaliteit die wij hopen te bieden. Het streven is de kwaliteit van het ambachtelijke te hebben, de prijs van het marktplein en de gezondheidswaarde van het biologische."
 
Arie ziet met vertrouwen de toekomst tegemoet: "Wij hebben de verwachting dat winkels, marktkramen etcetera. onze producten opnemen in hun assortiment. We hopen dat het bijdraagt aan de bekendheid van Paradisenuts en dat de verkoop via internet daardoor ook toe zal nemen. Daarnaast willen we het assortiment verder uitbreiden met bijvoorbeeld groente en fruit. Het uitgangspunt blijft lekker en gezond voedsel voor een mooie prijs."

Voor meer informatie:

Arie Alberts
Paradisenuts
[email protected]
www.paradisenuts.nl